fb_cover_forebp_comp-06
A verseny egyéniben és csapatban zajlik majd, körülbelül 14 lyukon. Lesznek technikai pályák és egyénileg teljesítendő klasszikus urban golf pályák is.
A nevezési díj a versenyen 16€ vagy 4800 HUf, amit utalhattok előre, de a helyszínen is be tudtok fizetni. A nevezési díj tartalmaz egy indulócsomagot (elütő, 2 labda, roadmap, infocsomag, 1 póló) egy adag étel az esti buliban és egy tombolajegy az esti tombolán. a fizetési lehetőségekről itt találtok további információkat
kérnénk titeket, hogy regisztráljatok a versenyre, különben nem tudjuk garantálni, hogy lesz elég indulócsomag a résztvevők számára. ezen a linken tudtok regisztrálni!
A fore!budapest-en a szervezők is indulnak, mivel önkéntesen, non-profit módon szervezik a versenyt. A verseny közterületen, a Városligetben zajlik, ezért minden versenyzőt szeretnénk kérni arra, hogy különösen figyeljetek a járókelőkre!
További részletek és roadmap hamarosan várható!
///
the fore!budapest is a competition for individual players and teams on approximately 14 holes. there will be technical and classic urban golf courses.
the participation fee is 16€ or 4800HUF, which you can transfer before the tournament, or you can pay on the spot.The participation fee covers the starting pack (tee, two balls, roadmap, info pack and a t-shirt),some food at the closing party, and a  raffle ticket.  you can find the transfer details here!
we kindly ask you to register, because without registration we cannot guarantee the whole gift pack for every player. you can register here!
The organizers will also take part in the competition due to its non-profit oriented, voluntarily organized nature.. The competition will be held entirely in public places, so we would like to ask you to pay particular attention to pedestrians and other civilians.
details, special rules and the roadmap will come soon!