fb_cover_forebpREG-06
Betelt a verseny! Köszönjük!
már nem fogadunk el új regisztrációt és a helyszínen sem tudtok jelentkezni, ha regisztráltál korábban, a részvételi díjat az alábbi linken olvashatóak szerint tudod elküldeni!
///
The tournament is full! Thank You!
we do not accept more registrations and you cannot apply on the spot? If you registered before, you can send the participation fee as it shows on the link!
ezzel A regisztrációval jelzed a részvételi szándékod a fore!budapest versenyen. A regisztráció érvényes a részvételi díj befizetése nélkül is, viszont megkönnyíted számunkra a szervezést, ha elküldöd előre a részvételi díjat. Az utalás részleteit megtalálod itt
ha nem szeretnél előre utalni, akkor a helyszínen is van lehetőséged nevezni és befizetni a díjat, azonban nagyon kérünk, hogy ebben az esetben is regisztrálj, hogy tudjuk, számíthatunk rád!
///
with the registration you indicate that you’d like to participate in the Fore!Budapest. The registration is valid without paying the participation fee, but you help us in the organization if you pay it in advance. you can find the details about the payment here
If you don’t want to transfer the fee before the tournament, you can pay at the on site registration as well, in this case we kindly ask you register, as IT HELPS US A LOT IN THE ORGANIZATION!